Η Εταιρεία μας


Η Εταιρεία  ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ δραστηριοποιείται πάνω από 10 χρόνια στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, επιτυγχάνοντας μια άψογη πορεία.
Γνωρίζοντας τη δύναμη της έντυπης διαφήμισης, σας προσφέρει ολοκληρωμένη εργασία καλύπτοντας όλο το φάσμα των προεκτυπωτικών και εκτυπωτικών εργασιών με μία ευρεία γκάμα διαφημιστικών εφαρμογών, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Τα σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης και τα εκτυπωτικά μηχανήματα Offset που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την πείρα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για το αρτιότερο αποτέλεσμα, προβολής της επιχείρησή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Το δημιουργικό τμήμα το οποίο αποτελείται από εξειδικευμένο, έμπειρο  προσωπικό  με νέες  ιδέες σας παρέχει ποικιλία προτάσεων γρήγορα και υπεύθυνα, προτείνοντας πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες, ικανές για την ανάδειξη της επιχείρησή σας και των προϊόντων της.
Αναλαμβάνει από την υλοποίηση της ιδέας :
Σχεδιασμός λογοτύπου εταιρείας
Σχεδιασμός μακέτας για οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο (κάρτες, flyers, αφίσες, booklets κ.λπ. )
Χρωματική επεξεργασία εικόνας
Σελιδοποίηση
Ηλεκτρονικό μοντάζ
Σκανάρισμα σε υψηλή ανάλυση

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Το νευραλγικότερο τμήμα της επιχείρησης, δεδομένου ότι εδώ λαμβάνει χώρα η μαζική παραγωγή και η υλοποίηση των ιδεών και εργασιών όλων των άλλων τμημάτων και παράγεται το τελικό προϊόν.

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις Offset:
Offset είναι μια εκτυπωτική λιθογραφική μηχανή. Με την  τεχνολογία της Offset έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε έντυπα μεσαίου και μεγάλου τιράζ (ποσότητα εντύπου). Τυπώνουμε από την επαγγελματική σας κάρτα μέχρι βιβλία και καταλόγους.
Η Offset διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτικών υποστρωμάτων και σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης μπορεί να δημιουργήσει έντυπα προϊόντα πολυτελείας. Με την Offset τυπώνουμε όλη την γκάμα των χρωμάτων που υπάρχουν για τις Γραφικές Τέχνες.
Στην Τυποχαρακτική είναι εγκατεστημένες αυτόματες μηχανές Offset Heidelberg, στις οποίες τυπώνουμε προϊόντα που τα χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και στο ύφος σας.
Μερικές κατηγορίες προϊόντων που παράγουμε με την offset είναι:
Επαγγελματικές κάρτες
Flyers
Διαφημιστικά έντυπα
Επιστολόχαρτα
Φάκελα
Folder
Κλασέρ
Αυτογραφικά Μπλοκ Αποδείξεων κ.λπ.

Αναλαμβάνουμε και ψηφιακές εκτυπώσεις:
μικρού format (33Χ48) : μεταβλητά δεδομένα, εισιτήρια, prospectus, προσκλήσεις, επιστολόχαρτα, αυτοκόλλητα, κάρτες, ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια, τιμοκατάλογοι εστιατορίων, αφίσες, φυλλάδια, posters. (γίνεται αρίθμηση όπου ζητηθεί).

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Φροντίζουμε να προσφέρουμε όλες τις δυνατές διευκολύνσεις  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την έγκαιρη παραλαβή των παραγγελθέντων προϊόντων , και προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο στις προσφερόμενες από την επιχείρηση υπηρεσίες προς τους πελάτες της, στα υψηλότερα επίπεδα.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας με πλήρη έλεγχο ποιότητας του τελικού προϊόντος.